Pulserande pop! Sarah Rose bjuder på elektronisk eufori när hon tar med oss på en dansant resa genom låten Petals. Singeln markerar den första från sångerskans kommande EP som förväntas släppas till våren nästa år. Från första stund sitter jag och diggar till den medryckande takten. Produktionen är smittsam och hookig där sångerskan röst är spröd med ändå djup. Extra plus för de snygga melodierna.

Nordiska Favoriter

Sätter vi texten under luppen talar låten om början på ett förhållande. Mer specifikt det där tillfället när man inte är säker på sina känslor och befinner sig i ett delirium mellan att lyssna till sitt hjärta och sin hjärna.

Med en bakgrund i låtskrivande är Sarah relativt ny på att släppa musik under eget artistnamn. Men med den här talangen känns det inget annat än självklart att hon ska nå ut med sina egna verk. Hennes målsättning är att göra musik som frångår mainstream-kulturen och bär på en ärlig sårbarhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.