Pulserande pop! Sarah Rose bjuder på elektronisk eufori när hon tar med oss på en dansant resa genom låten Petals. Singeln markerar den första från sångerskans kommande EP som förväntas släppas till våren nästa år. Från första stund sitter jag och diggar till den medryckande takten. Produktionen är smittsam och hookig där sångerskan röst är spröd med ändå djup. Extra plus för de snygga melodierna.

Svensk Pop Apple Music

Sätter vi texten under luppen talar låten om början på ett förhållande. Mer specifikt det där tillfället när man inte är säker på sina känslor och befinner sig i ett delirium mellan att lyssna till sitt hjärta och sin hjärna.

Med en bakgrund i låtskrivande är Sarah relativt ny på att släppa musik under eget artistnamn. Men med den här talangen känns det inget annat än självklart att hon ska nå ut med sina egna verk. Hennes målsättning är att göra musik som frångår mainstream-kulturen och bär på en ärlig sårbarhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011