Mer regelrätt electro-pop från man leta efter! Katie MAC visar alla att hon är en ostoppbar kraft när sångerskan släpper den stärkande pophymnen It is what it is. Låten talar om vikten av att acceptera att livet inte alltid går som man planerat, men att gräva ner sig i problemen endast leder till negativitet.

Favoriter Apple Music

”Ibland när vi håller så hårt i de saker vi älskar vilket gör att vi missar fantastiska, roliga och rörande upplevelser. När jag började tänka på att ta saker för vad de är kände jag att jag verkligen kom in i mig själv, oavsett hur kaotisk processen var.”

Katie MAC

Överdoser av tuggummipop blandas med fräckt distade effekter och sång-filter som påminner om akter som Charli XCX eller Icona Pop. Med relaterbara texter och en girl next door-känslor skapar hon sin alldeles egna tolkning av hookdrivna låtar som man vill lyssna om och om igen på.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.