Mer regelrätt electro-pop från man leta efter! Katie MAC visar alla att hon är en ostoppbar kraft när sångerskan släpper den stärkande pophymnen It is what it is. Låten talar om vikten av att acceptera att livet inte alltid går som man planerat, men att gräva ner sig i problemen endast leder till negativitet.

Apple Music

”Ibland när vi håller så hårt i de saker vi älskar vilket gör att vi missar fantastiska, roliga och rörande upplevelser. När jag började tänka på att ta saker för vad de är kände jag att jag verkligen kom in i mig själv, oavsett hur kaotisk processen var.”

Katie MAC

Överdoser av tuggummipop blandas med fräckt distade effekter och sång-filter som påminner om akter som Charli XCX eller Icona Pop. Med relaterbara texter och en girl next door-känslor skapar hon sin alldeles egna tolkning av hookdrivna låtar som man vill lyssna om och om igen på.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.