Mer regelrätt electro-pop från man leta efter! Katie MAC visar alla att hon är en ostoppbar kraft när sångerskan släpper den stärkande pophymnen It is what it is. Låten talar om vikten av att acceptera att livet inte alltid går som man planerat, men att gräva ner sig i problemen endast leder till negativitet.

Favoriter Apple Music

”Ibland när vi håller så hårt i de saker vi älskar vilket gör att vi missar fantastiska, roliga och rörande upplevelser. När jag började tänka på att ta saker för vad de är kände jag att jag verkligen kom in i mig själv, oavsett hur kaotisk processen var.”

Katie MAC

Överdoser av tuggummipop blandas med fräckt distade effekter och sång-filter som påminner om akter som Charli XCX eller Icona Pop. Med relaterbara texter och en girl next door-känslor skapar hon sin alldeles egna tolkning av hookdrivna låtar som man vill lyssna om och om igen på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011