Jag vill bara vara den du behöver just nu! Det är budskapet Elliot Kerbel sänder i den optimistiska men oemotståndligt charmiga låten Right now.

POPMUZIK SUMMER

Denna Dallas-födda musikskapare lärde sig redan vid sju års ålder att spela gitarr. Sedermera sjöng han även i kyrkan och startade därefter ett band i syfte att förverkliga sina drömmar om att en dag bli soloartist. Med ett sound som påminner om dagens hits är detta i mina öron en självklar banger. Drivande beats och hookig melodi för tankarna till sommaren och kärlek. Organiska gitarrer utgör låtens grund som därefter kläs upp med svävande synthar och såklart Elliots avslappande mysiga stämma. Det här är helt klart en låt i min smak. Allra mest förtjust är jag i dynamiken och hur sångaren så oklanderligt presenterar melodierna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011