Jag vill bara vara den du behöver just nu! Det är budskapet Elliot Kerbel sänder i den optimistiska men oemotståndligt charmiga låten Right now.

Favoriter Apple Music

Denna Dallas-födda musikskapare lärde sig redan vid sju års ålder att spela gitarr. Sedermera sjöng han även i kyrkan och startade därefter ett band i syfte att förverkliga sina drömmar om att en dag bli soloartist. Med ett sound som påminner om dagens hits är detta i mina öron en självklar banger. Drivande beats och hookig melodi för tankarna till sommaren och kärlek. Organiska gitarrer utgör låtens grund som därefter kläs upp med svävande synthar och såklart Elliots avslappande mysiga stämma. Det här är helt klart en låt i min smak. Allra mest förtjust är jag i dynamiken och hur sångaren så oklanderligt presenterar melodierna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011