I fredags släppte Piper 57 sin debut-EP en fem spår lång minisamling som presenterade ett helt nytt sound för sångerskan. Fokussingeln och tillika titelspåret från EPn heter Fake ID och talar om hur svårt det kan vara att släppa taget om någon ibland. Allt för ofta hamnar vi i mönster av att inte vilja utvecklas eller förändra vår personlighet. Att bryta sig loss kan vara läskigt, men har ofta sina fördelar i det långa loppet. Just singeln Fake ID talar om en person som går ifrån att vara en kontrollfreak och duktig flicka till att bli fri från normer, patriarkal och kön.

Popmuzik Lover Patreon

Med en nyfunnen frihet och inre styrka är Piper redo att ta sig an nästa era av livet och den nysläppta musiken är bara en ynka bit av vad som komma ska. Luta er tillbaka och ta del av den här explosiva synt-poplåt som Fake ID är. I ett rasande tempo och till en klockren melodi levererar den artisten något alldeles extra.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011