I fredags släppte Piper 57 sin debut-EP en fem spår lång minisamling som presenterade ett helt nytt sound för sångerskan. Fokussingeln och tillika titelspåret från EPn heter Fake ID och talar om hur svårt det kan vara att släppa taget om någon ibland. Allt för ofta hamnar vi i mönster av att inte vilja utvecklas eller förändra vår personlighet. Att bryta sig loss kan vara läskigt, men har ofta sina fördelar i det långa loppet. Just singeln Fake ID talar om en person som går ifrån att vara en kontrollfreak och duktig flicka till att bli fri från normer, patriarkal och kön.

Popmuzik Popcast

Med en nyfunnen frihet och inre styrka är Piper redo att ta sig an nästa era av livet och den nysläppta musiken är bara en ynka bit av vad som komma ska. Luta er tillbaka och ta del av den här explosiva synt-poplåt som Fake ID är. I ett rasande tempo och till en klockren melodi levererar den artisten något alldeles extra.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.