Den svenske artisten och producenten Kaiser Snap fortsätter att leverera hits för oss.

Skicka in din musik

Nya singeln heter Make it good och den lever verkligen upp till namnet med att göra allt bra. För här får vi en skönt medryckande danslåt med stark melodi. Något som alltid är en perfekt kombination i min värld. Produktionen byggs upp av mjuka beats och glittrande synthar som verkligen skapar magi för oss.

Texten handlar om ett förhållande som kanske inte är det bästa. Där paret går från bråk till att bli sams till bråk igen. Kanske som vilket gift par som helst om jag tänker efter…

Om du gillar kommersiell dansant popmusik, så har verkligen Kaiser Snap blivit ett säkert kort skulle jag säga. Fans av bland annat Jonas Blue och Sigala borde definitivt uppskatta denna nya hit med artisten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011