Taylor B-W är en artist från Sydney i Australien. Hennes musik brukar oftast vara väldigt dansant och senaste singeln In ur net gav oss reggaeton-inspirerad elektropop. Så artisten i sig är en riktig party starter.

Svensk Pop Apple Music

Med nya singeln Tears of coal tar Taylor B-W en helt annan riktning. Denna gång mer emotionell och filmisk när det hämtas inspiration från 90-talets pop. Texten handlar om att försiktigt vandra framåt när man utforskar en nyfunnen kärlek. Allt producerat till en atmosfärsik elektronisk poplåt med snygg dynamik mellan det vackra och det storslagna. Något som gör det hela till perfekt dramatik.

Artisten berättar att Tears of coal är det närmaste hon kommit en kärlekslåt.En låt där hon sjunger om saknaden efter kärlek samtidigt som hon är rädd för att såras igen.

”Jag är en känslomässig bergochdalbana när det kommer till kärlek – jag tror att vi alla är det. Min process börjar vanligtvis med att jag är rädd för att ge det en chans, för att sedan kasta försiktighet för vinden och gå all in, och sedan gå tillbaka igen och tänka över det hela. Mitt förflutna börjar förfölja mig och jag försöker vända på allt, livrädd att den här personen kan krossa mitt hjärta. Det är lite som självsabotage.”

För produktionen står Liam Quinn och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011