Den New York City-baserade artisten Valley Latini är här aktuell med singeln Caravan. En skönt medryckande poplåt med läckert beat och melodi över vilken Valleys röst levererar en låt om sitt tidiga dejtingliv och den rad av pojkvänner hon haft, som här då bildar en karavan.
Här berättar artisten vad hon förtjänar i en relation och det är kaxigt och det osar en hel del härligt attityd, samtidigt som det är en feministisk kamplåt att inte välja det näst bästa.

Dolby Atmos

Om singeln berättar artisten:

”Det är ingen skam att be om det jag förtjänar och inte nöja mig med mindre. Feminismen finns här men jämställdhet är det inte. Kvinnor fortsätter att vara förtryckta, underbetalda, underskattade och berövas vår kroppsautonomi varje dag under illusionen av frihet. Män förväntar sig att vi ska dela upp allt med dem 50/50, och om vi ber om hjälp kallas vi ”guldgrävare”, vilket fortsätter cykeln att göra mäns liv enklare och kvinnors liv svårare.”

Så skruva upp volymen och upptäck denna läckra poplåt här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.