Den New York City-baserade artisten Valley Latini är här aktuell med singeln Caravan. En skönt medryckande poplåt med läckert beat och melodi över vilken Valleys röst levererar en låt om sitt tidiga dejtingliv och den rad av pojkvänner hon haft, som här då bildar en karavan.
Här berättar artisten vad hon förtjänar i en relation och det är kaxigt och det osar en hel del härligt attityd, samtidigt som det är en feministisk kamplåt att inte välja det näst bästa.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar artisten:

”Det är ingen skam att be om det jag förtjänar och inte nöja mig med mindre. Feminismen finns här men jämställdhet är det inte. Kvinnor fortsätter att vara förtryckta, underbetalda, underskattade och berövas vår kroppsautonomi varje dag under illusionen av frihet. Män förväntar sig att vi ska dela upp allt med dem 50/50, och om vi ber om hjälp kallas vi ”guldgrävare”, vilket fortsätter cykeln att göra mäns liv enklare och kvinnors liv svårare.”

Så skruva upp volymen och upptäck denna läckra poplåt här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.