Bandet Nightly från Nashville är här aktuella med On your sleeve. Här bjuder Jonathan Capeci, Joey Beretta och Nicholas Sainato på medryckande och retrodoftande pop om att verkligen berätta vad man känner inför någon.

Popmuzik Lover Patreon

Sångaren Jonathan Capeci säger: 

”Låten beskriver ett spel med känslomässig rädsla, där två personer som är förälskade i varandra, vägrar att dela sina känslor trots att de upplever samma sak. Det skapar bara onödigt avstånd, så varför inte ge det ett försök.”

Allt producerat med medryckande trummor och mjuka synthar som förstärks av sångarens mjuka popröst. On your sleeve blir definitivt ännu en hit för herrarna. Så lyssna på resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011