Bandet Nightly från Nashville är här aktuella med On your sleeve. Här bjuder Jonathan Capeci, Joey Beretta och Nicholas Sainato på medryckande och retrodoftande pop om att verkligen berätta vad man känner inför någon.

Popmuzik Lover

Sångaren Jonathan Capeci säger: 

”Låten beskriver ett spel med känslomässig rädsla, där två personer som är förälskade i varandra, vägrar att dela sina känslor trots att de upplever samma sak. Det skapar bara onödigt avstånd, så varför inte ge det ett försök.”

Allt producerat med medryckande trummor och mjuka synthar som förstärks av sångarens mjuka popröst. On your sleeve blir definitivt ännu en hit för herrarna. Så lyssna på resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.