Med en fyndig text som man bara blev lycklig av, släpps här singeln Viking Leonella. Ett samarbete mellan Folke Nikanor och Vasas Flora Och Fauna, som med den följer upp singeln Blå Donau som de släppte tillsammans i fjol.

Popmuzik Podcast

Produktionen är lekfull och härligt synthig. Texten lysande fyndig, så som den oftast alltid är när Vasas Flora Och Fauna är inblandade. -Jag menar, textraden: ”Jag förbättra mitt CV // Jag la dit att jag kunde excel” är verkligen fantastisk.

Singeln följer upp Den ljusa kvällen som Folke släppte tidigare i år, samt albumet Främmande från i fjol. Det blir som sagt ett kärt återbesök för de två akterna och en lysande poplåt för sommaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011