Med en fyndig text som man bara blev lycklig av, släpps här singeln Viking Leonella. Ett samarbete mellan Folke Nikanor och Vasas Flora Och Fauna, som med den följer upp singeln Blå Donau som de släppte tillsammans i fjol.

KMR Studios

Produktionen är lekfull och härligt synthig. Texten lysande fyndig, så som den oftast alltid är när Vasas Flora Och Fauna är inblandade. -Jag menar, textraden: ”Jag förbättra mitt CV // Jag la dit att jag kunde excel” är verkligen fantastisk.

Singeln följer upp Den ljusa kvällen som Folke släppte tidigare i år, samt albumet Främmande från i fjol. Det blir som sagt ett kärt återbesök för de två akterna och en lysande poplåt för sommaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.