Med en fyndig text som man bara blev lycklig av, släpps här singeln Viking Leonella. Ett samarbete mellan Folke Nikanor och Vasas Flora Och Fauna, som med den följer upp singeln Blå Donau som de släppte tillsammans i fjol.

Följ på Apple Music

Produktionen är lekfull och härligt synthig. Texten lysande fyndig, så som den oftast alltid är när Vasas Flora Och Fauna är inblandade. -Jag menar, textraden: ”Jag förbättra mitt CV // Jag la dit att jag kunde excel” är verkligen fantastisk.

Singeln följer upp Den ljusa kvällen som Folke släppte tidigare i år, samt albumet Främmande från i fjol. Det blir som sagt ett kärt återbesök för de två akterna och en lysande poplåt för sommaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.