Med Bara vara glad släpper Maria Hajto en hyllningslåt till staden Åmål i Dalsland. En låt som visar att Åmål inte bara är Fucking, utan en stad som fått en annan charm efter att artisten flyttat därifrån.

Följ på Apple Music

Låten skrev Maria förra sommaren i barndomshemmet i Åmål, där allt var sig likt. Det blir liksom en bitterljuv nostalgi över det hela, något som jag tror de flesta känner när de kommer hem till sin barndomsstad igen. Själv tänker jag alltid ”åh vad mysigt det ändå är här” när jag kommer till Hunnebostrand. Men jag förstår snabbt att det ändå räcker med några fina dagar för att bli nöjd.

Maria berättar för bloggen:

”Jag älskar de gamla gatorna, platserna, människorna och alla otroligt värdefulla minnen jag har där. Men samtidigt infinner sig en känsla av att jag är lite trött på den här platsen.“

Bara vara glad är Marias första låt på svenska efter att ha släppt Not there yet i fjol. Resultatet är härligt förväntansfullt och lekfullt i stilen. Det blir en upplyftande poplåt med den där sköna filmiska känslan över sig.

”Jag är så himla taggad på att få berätta min historia på ett så personligt sätt som det svenska språket möjliggör för mig och jag hoppas att mitt pepp sprids så långt det bara går!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011