Artisten Katie MAC från Los Angeles är här aktuell med Bodies in between, en härligt medryckande poplåt som är som ett perfekt soundtrack för sommaren 2022. Låten i sig föddes ur ett relationsuppbrott för artisten, som blev början på en resa att helt enkelt hitta sig själv.

Svensk Pop Apple Music

”Jag skrev Bodies in between efter att ett riktigt betydelsefullt förhållande i mitt liv tagit slut. Jag var på en plats där jag kände ett behov av att återupptäcka mig själv och det jag ville. En stor del av det innebar att utforska relationer med nya människor. Till slut insåg jag att du inte kan älska dig ut ur hjärtesorg med någon ny, och låten illustrerar min resa att ta reda på det och komma till en större förståelse av mig själv.”

Bodies in between är skriven av artisten tillsammans med Jordyn Kane och Aaron Blackmar. Du hör hitlåten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011