Med Plane tickets släpper Beth Keeping sin fjärde singel från sin kommande EP. På den nya singeln bjuder den brittiska artisten oss på en emotionell poplåt med filmiskt arrangemang som handlar om de bra och dåliga sidorna med att vara singel. Men i Beths fall handlar det om att kunna ta ett flyg när hon vill och resa. Något som ändå får ses som en bra sak i min ögon. Att leva livet lite som man vill.

Nordiska Favoriter

Artisten berättar:

Plane tickets handlar om att vara singel när alla dina vänner är stadgade och hur jag hanterar ensamheten genom att hoppa på flyg och resa. Det är bitterljuvt och ärligt, och jag var rädd för att släppa det men jag vet att så många människor kämpar med ensamhet och detta kanske kan få dem att känna sig mer förstådda.”

Vad tycker du? Är att resa solo ett bra sätt att hantera ensamheten. Att inte ha någon som hindrar dig från att resa världen runt och upptäcka de saker som just du vill se?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.