Med Plane tickets släpper Beth Keeping sin fjärde singel från sin kommande EP. På den nya singeln bjuder den brittiska artisten oss på en emotionell poplåt med filmiskt arrangemang som handlar om de bra och dåliga sidorna med att vara singel. Men i Beths fall handlar det om att kunna ta ett flyg när hon vill och resa. Något som ändå får ses som en bra sak i min ögon. Att leva livet lite som man vill.

Följ på Apple Music

Artisten berättar:

Plane tickets handlar om att vara singel när alla dina vänner är stadgade och hur jag hanterar ensamheten genom att hoppa på flyg och resa. Det är bitterljuvt och ärligt, och jag var rädd för att släppa det men jag vet att så många människor kämpar med ensamhet och detta kanske kan få dem att känna sig mer förstådda.”

Vad tycker du? Är att resa solo ett bra sätt att hantera ensamheten. Att inte ha någon som hindrar dig från att resa världen runt och upptäcka de saker som just du vill se?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.