Med en behagligt drömliknande känsla släpper här Brooke Annibale singeln 5 AM. En låt som handlar om att sitta hela natten och prata med en nyfunnen kärlek. Väldigt romantiskt i känslan och stil måste jag säga. Att bara sitta och låta tiden försvinna för man är så uppslukad av den andra är ju bara så mys.

Popmuzik Podcast

”Det handlar helt om att bli kär i min fru. Det var när vi insåg, att jag tror att vi kanske gillar varandra, att vi skulle stanna uppe så här sent och prata. Det är resan att bli kär. Den första versen tänkte jag på, hur skulle vår bröllopsdag se ut? Och vad vill jag den dagen? Jag tänkte, jag vill dansa. Jag vill gråta. Jag vill skratta. Det låter lite löjligt, men det är alla saker som blev väldigt sanna på vår bröllopsdag.”

Resultatat känns lika romatiskt som låten med sin drömliknande produktion och arrangemang. Väldigt mysigt.

5 AM är tagen från artistens kommande album och du hör låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011