Ethan Lumus följer upp den lysande singeln White ink tattoo som släpptes för någon månad sedan med singeln Headstrong (I told you so). Här bjuds vi på en synthdriven poplåt som handlar om att helt enkelt växa ur ett förhållande. I detta fall ett yngre par, där den enda känner att hen drar ut den andra från sin comfort zone och mot framtiden. Men också kanske en bra sak. Att våga satsa och kasta sig ut i det okända.

DOLBY ATMOS

Likt förra singeln bjuder Lumus oss på självklar melodi och stark refräng som fick mig att falla för denna med en gång. Låten är producerad av den Nya Zeeländske producenten Godwit och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011