Ethan Lumus följer upp den lysande singeln White ink tattoo som släpptes för någon månad sedan med singeln Headstrong (I told you so). Här bjuds vi på en synthdriven poplåt som handlar om att helt enkelt växa ur ett förhållande. I detta fall ett yngre par, där den enda känner att hen drar ut den andra från sin comfort zone och mot framtiden. Men också kanske en bra sak. Att våga satsa och kasta sig ut i det okända.

Popmuzik in Dolby Atmos

Likt förra singeln bjuder Lumus oss på självklar melodi och stark refräng som fick mig att falla för denna med en gång. Låten är producerad av den Nya Zeeländske producenten Godwit och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.