Höj volymen för nu drar Johannes Ågren upp tempot rejält och välkomnar sommaren. Till ett drivande beat och virvlande synth sjunger artisten om att tappa bort själv själv i sina egna tankar. Texten reflekterar kring hjärtesorg och känns som ett ämne son väldigt många kan känna igen sig i. 

Popmuzik Podcast

Mina tankar handlar om att vilja få någon tillbaka, någon som inte vill. Det handlar om obesvarad kärlek. Många människor runt omkring mig, inklusive mig själv, har varit med om kärlekssorg de senaste åren”.

Johannes Ågren

Soundet andas svensk pop och med en touch av indie och Johannes tydliga röst-id passar som handen i handske i denna typ av produktion. Själv säger artisten att han önskar skapa en ljudbild som är välpolerad och modernt men ändå unik. Rolig sidofakta är att singeln mestadels är inspelad i Johannes lägenhet i Karlstad, vem säger att man behöver en lyxig studio för att låta radio-redo. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011