Höj volymen för nu drar Johannes Ågren upp tempot rejält och välkomnar sommaren. Till ett drivande beat och virvlande synth sjunger artisten om att tappa bort själv själv i sina egna tankar. Texten reflekterar kring hjärtesorg och känns som ett ämne son väldigt många kan känna igen sig i. 

Popmuzik Podcast

Mina tankar handlar om att vilja få någon tillbaka, någon som inte vill. Det handlar om obesvarad kärlek. Många människor runt omkring mig, inklusive mig själv, har varit med om kärlekssorg de senaste åren”.

Johannes Ågren

Soundet andas svensk pop och med en touch av indie och Johannes tydliga röst-id passar som handen i handske i denna typ av produktion. Själv säger artisten att han önskar skapa en ljudbild som är välpolerad och modernt men ändå unik. Rolig sidofakta är att singeln mestadels är inspelad i Johannes lägenhet i Karlstad, vem säger att man behöver en lyxig studio för att låta radio-redo. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.