Brittiska Sea Girls är tillbaka i bloggen med singeln DNA. Låten i sig släpptes som en 7″-vinyl under Record Store Day och har nu släppts som digital singel tillsammans med en musikvideo tack vare att fansen älskade låten så mycket.

Dolby Atmos

Om låten berättar bandets sångare Henry Camamile för bloggen:

”Vi kände att det fanns en annan historia att berätta från Homesick-era, en klåda som just DNA kliar. Den här låten är en monumental hyllning till att vara konstig. Den funderar på tillhörighet och identitet. DNA hyllar människor som inte passar in. Du är den du är och det är därför folk älskar dig”

Musikvideon spelades in i de schweiziska alperna och spelas upp i en tagning, vilket jag alltid tycket ser sjukt snyggt ut.

Om arbetet med videon berättar Henry:

”Vi spelade in den i en tagning när vi reste mellan showerna på vår senaste Europaturné. Vår turnébuss var på väg över bergen mellan Tyskland och Schweiz. Allt föll på plats och vi var bara tvungna att filma där. Jag tror att vi lyckades snubbla över en av de vackraste platserna på jorden!”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.