Brittiska Sea Girls är tillbaka i bloggen med singeln DNA. Låten i sig släpptes som en 7″-vinyl under Record Store Day och har nu släppts som digital singel tillsammans med en musikvideo tack vare att fansen älskade låten så mycket.

Favoriter Apple Music

Om låten berättar bandets sångare Henry Camamile för bloggen:

”Vi kände att det fanns en annan historia att berätta från Homesick-era, en klåda som just DNA kliar. Den här låten är en monumental hyllning till att vara konstig. Den funderar på tillhörighet och identitet. DNA hyllar människor som inte passar in. Du är den du är och det är därför folk älskar dig”

Musikvideon spelades in i de schweiziska alperna och spelas upp i en tagning, vilket jag alltid tycket ser sjukt snyggt ut.

Om arbetet med videon berättar Henry:

”Vi spelade in den i en tagning när vi reste mellan showerna på vår senaste Europaturné. Vår turnébuss var på väg över bergen mellan Tyskland och Schweiz. Allt föll på plats och vi var bara tvungna att filma där. Jag tror att vi lyckades snubbla över en av de vackraste platserna på jorden!”

Du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.