Det var ett tag sedan Ludwig och Skyltdockorna var med i bloggen. Men nu är artisten tillbaka med den synthiga och medryckande singeln Lycklig som jag. En låt som med härligt Eurobeat-driv och glittrande synthar skapar en dansant poplåt som kokar ev eufori. Samtidigt ser artisten tillbaka på en relation som avslutades i en omtumlande skilsmässa.

”Jag valde istället att blicka tillbaka på det som varit med ett leende. En typisk utsaga om att skilsmässor innebär att man inte varit lycklig i sitt förhållande utan att det enbart inneburit problem och elände, stämmer inte. Kärleken lever liksom allt annat levande och tar slut och det gör ont. Trots det har jag snarare firat än sörjt ett avslut då det kom att handla väldigt mycket om tiden vi haft tillsammans. För trots att kärleken tar slut och man växer ifrån varandra så har vi så många gånger kunnat känna oss lyckliga.”

En sund inställning till livet säger jag. Att välja vara lycklig istället för nedslagen är nog bästa sättet att gå vidare från något. Framförallt att se på de stunder som var bra istället för de dåliga. Med denna låt kan man inte bara gå, utan dansa sig fram.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.