Det var ett tag sedan Ludwig och Skyltdockorna var med i bloggen. Men nu är artisten tillbaka med den synthiga och medryckande singeln Lycklig som jag. En låt som med härligt Eurobeat-driv och glittrande synthar skapar en dansant poplåt som kokar ev eufori. Samtidigt ser artisten tillbaka på en relation som avslutades i en omtumlande skilsmässa.

Favoriter Apple Music

”Jag valde istället att blicka tillbaka på det som varit med ett leende. En typisk utsaga om att skilsmässor innebär att man inte varit lycklig i sitt förhållande utan att det enbart inneburit problem och elände, stämmer inte. Kärleken lever liksom allt annat levande och tar slut och det gör ont. Trots det har jag snarare firat än sörjt ett avslut då det kom att handla väldigt mycket om tiden vi haft tillsammans. För trots att kärleken tar slut och man växer ifrån varandra så har vi så många gånger kunnat känna oss lyckliga.”

En sund inställning till livet säger jag. Att välja vara lycklig istället för nedslagen är nog bästa sättet att gå vidare från något. Framförallt att se på de stunder som var bra istället för de dåliga. Med denna låt kan man inte bara gå, utan dansa sig fram.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011