Det var ett tag sedan Ludwig och Skyltdockorna var med i bloggen. Men nu är artisten tillbaka med den synthiga och medryckande singeln Lycklig som jag. En låt som med härligt Eurobeat-driv och glittrande synthar skapar en dansant poplåt som kokar ev eufori. Samtidigt ser artisten tillbaka på en relation som avslutades i en omtumlande skilsmässa.

Favoriter Apple Music

”Jag valde istället att blicka tillbaka på det som varit med ett leende. En typisk utsaga om att skilsmässor innebär att man inte varit lycklig i sitt förhållande utan att det enbart inneburit problem och elände, stämmer inte. Kärleken lever liksom allt annat levande och tar slut och det gör ont. Trots det har jag snarare firat än sörjt ett avslut då det kom att handla väldigt mycket om tiden vi haft tillsammans. För trots att kärleken tar slut och man växer ifrån varandra så har vi så många gånger kunnat känna oss lyckliga.”

En sund inställning till livet säger jag. Att välja vara lycklig istället för nedslagen är nog bästa sättet att gå vidare från något. Framförallt att se på de stunder som var bra istället för de dåliga. Med denna låt kan man inte bara gå, utan dansa sig fram.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.