Snö i april!? Ja, det var faktiskt ett faktum i år och är väl tyvärr ett återkommande sådant varje år. Så varför inte kommentera årstiderna genom text och melodi? Folk singer-songwritern Anna Grelle är tillbaka i bloggen och den här gången sjunger hon ännu mer varmt och ömsint. Nya singeln When seasons change breder ut sin organiska och frodiga produktion framför mina öron samtidigt som den presterar en eftertänksam historia om årstidernas övergångar. Artisten sänder här ett budskap om att vi måste försöka släppa taget om det förflutna och acceptera att tiden bara går åt ett håll och det är framåt. 

Popmuzik Lover Patreon

”Jag har en tendens att få små höstdepressioner, när det börjar bli mörkt och ruggigt ute. Och jag kan faktiskt få något liknande när det blir ljust igen. Det är som om min kropp behöver lite tid att ställa om. För mig är den här låten ett sätt att säga att det är naturligt att årstiderna kommer och går och att det inte är något som man kan göra något åt. Ibland behöver man släppa taget om kontrollen och bara följa med i årstidernas naturliga flöde.”

Anna Grelle

Liksom alltid, vackert och ömsint med en otrolig fingertoppskänsla för melodispråk. Det här är When seasons change.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011