Snö i april!? Ja, det var faktiskt ett faktum i år och är väl tyvärr ett återkommande sådant varje år. Så varför inte kommentera årstiderna genom text och melodi? Folk singer-songwritern Anna Grelle är tillbaka i bloggen och den här gången sjunger hon ännu mer varmt och ömsint. Nya singeln When seasons change breder ut sin organiska och frodiga produktion framför mina öron samtidigt som den presterar en eftertänksam historia om årstidernas övergångar. Artisten sänder här ett budskap om att vi måste försöka släppa taget om det förflutna och acceptera att tiden bara går åt ett håll och det är framåt. 

Nordiska Favoriter

”Jag har en tendens att få små höstdepressioner, när det börjar bli mörkt och ruggigt ute. Och jag kan faktiskt få något liknande när det blir ljust igen. Det är som om min kropp behöver lite tid att ställa om. För mig är den här låten ett sätt att säga att det är naturligt att årstiderna kommer och går och att det inte är något som man kan göra något åt. Ibland behöver man släppa taget om kontrollen och bara följa med i årstidernas naturliga flöde.”

Anna Grelle

Liksom alltid, vackert och ömsint med en otrolig fingertoppskänsla för melodispråk. Det här är When seasons change.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.