Ivory Layne från Nashville, USA är här aktuell med singeln It was you. Här bjuder sångerskan på storslagna känslor när hon sjunger om en förlorad romans och insikten att det aldrig var menat att bli dem ändå. En smärtsam insikt månne, men också en väldigt snygg och dramatisk poplåt.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Layne för bloggen:

It was you är mitt ursäktbrev för att jag värderar tröst framför samvete i tidigare relationer. Det finns ett citat någonstans som säger att motsatsen till kärlek är apati; så ofta i mitt sökande efter kärlek visar jag dess motsats – jag vet att någon inte är bra för mig, men jag är ensam och trött på att söka, så jag stannar kvar. Den här låten är jag som äger det misstaget och inser att det alltid finns utrymme att älska bättre. Jag producerade It was you i min hemmastudio i Nashville och premiärspelade låten i början av året som tisdagslåt på Instagram. Jag ser fram emot att fansen ska höra radioversionen och kunna streama låten när de behöver lyssna.”

It was you är första i raden av nya låtar med Layne. Planen är att släppa fyra EP med sammanlagt 16 låtar under de kommande åtta månaderna. Ska bli spännande att höra vad sångerskan har att bjuda på. Men vi börjar som sagt med It was you här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.