Tredje singeln från GRANTs kommande album Truth & Consequences heter Tilt och talar om sex och tillit. Mer specifikt hur en person kan få en att känna sig trygg även i de mest intima situationer. 

Popmuzik Lover

”Med min rygg mot hans rygg formar vi en gemensam kärna och det tycker jag är väldigt vackert.”

GRANT

Låten är skriven av GRANT och producerad av Peter Kvint som även återfinns på många av plattans spår. Här introduceras vi för delvis organisk instrumentering men i huvudsak storartad elektronisk indiepop. Det är en perfekt avvägning mellan sockersöta melodier och lite svårare left-of-center pop. Jag är helt klart mäkta imponerad! Av de tre singlar som nu släpps lovar helt klart den aktuella mest. Synt-driven pop känns både som det ligger rätt i tiden och passar sångarens röst alldeles ypperligt.

Tillhörande video är gjord av Angelina Bergenwall och skildrar sex som en sorts naturkraft. Här blandas intima scener med storslagna landskap, vilket var ett givet och enkelt grepp för att beskriva njutningens fulla spektra.

Efter succé-turné med Albin Lee Meldau är det nu dags för Grant att återigen äntra scenen som en av Sveriges popdrottningar. Den 20 maj landar fullängdaren, längtar! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.