Tredje singeln från GRANTs kommande album Truth & Consequences heter Tilt och talar om sex och tillit. Mer specifikt hur en person kan få en att känna sig trygg även i de mest intima situationer. 

Följ på Apple Music

”Med min rygg mot hans rygg formar vi en gemensam kärna och det tycker jag är väldigt vackert.”

GRANT

Låten är skriven av GRANT och producerad av Peter Kvint som även återfinns på många av plattans spår. Här introduceras vi för delvis organisk instrumentering men i huvudsak storartad elektronisk indiepop. Det är en perfekt avvägning mellan sockersöta melodier och lite svårare left-of-center pop. Jag är helt klart mäkta imponerad! Av de tre singlar som nu släpps lovar helt klart den aktuella mest. Synt-driven pop känns både som det ligger rätt i tiden och passar sångarens röst alldeles ypperligt.

Tillhörande video är gjord av Angelina Bergenwall och skildrar sex som en sorts naturkraft. Här blandas intima scener med storslagna landskap, vilket var ett givet och enkelt grepp för att beskriva njutningens fulla spektra.

Efter succé-turné med Albin Lee Meldau är det nu dags för Grant att återigen äntra scenen som en av Sveriges popdrottningar. Den 20 maj landar fullängdaren, längtar! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011