Tredje singeln från GRANTs kommande album Truth & Consequences heter Tilt och talar om sex och tillit. Mer specifikt hur en person kan få en att känna sig trygg även i de mest intima situationer. 

”Med min rygg mot hans rygg formar vi en gemensam kärna och det tycker jag är väldigt vackert.”

GRANT

Låten är skriven av GRANT och producerad av Peter Kvint som även återfinns på många av plattans spår. Här introduceras vi för delvis organisk instrumentering men i huvudsak storartad elektronisk indiepop. Det är en perfekt avvägning mellan sockersöta melodier och lite svårare left-of-center pop. Jag är helt klart mäkta imponerad! Av de tre singlar som nu släpps lovar helt klart den aktuella mest. Synt-driven pop känns både som det ligger rätt i tiden och passar sångarens röst alldeles ypperligt.

Tillhörande video är gjord av Angelina Bergenwall och skildrar sex som en sorts naturkraft. Här blandas intima scener med storslagna landskap, vilket var ett givet och enkelt grepp för att beskriva njutningens fulla spektra.

Efter succé-turné med Albin Lee Meldau är det nu dags för Grant att återigen äntra scenen som en av Sveriges popdrottningar. Den 20 maj landar fullängdaren, längtar! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.