Full fart och mycket syntar, så skulle jag vilja sammanfatta Kids Again av bandet SUM SUN
Trion som består av Nick Benton, Eric Plummer och Ilan Pomerance ger oss en medryckande MGMT-doftande singel när de mixar ihop pop, elektro och indie i en och samma låt. Sjukt härligt är det i alla fall.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar bandet:

”Vad hindrar oss från att vara barn igen. Den här låten är ganska rättfram i sin betydelse. Den handlar verkligen om att komma ihåg de gångerna som barn när man kunde njuta av de enklaste sakerna, att vara vuxen är inte lika roligt, men som barn var allt man ville vara vuxen. Den här låten är också en metafor för den musikstil vi vill ta tillbaka. Den här låten är inspirerad av låten Kids av MGMT och på ett sätt frågar den här låten varför inte det ljudet kan komma tillbaka. Jag tror att det är en kombination av båda och som omfattar den glada och fria känslan av att vara ett barn samtidigt som det återskapar det ikoniska indie-ljudet som vi älskade som barn.”

Med Kids Again följer SUM SUN upp debuten 2:38 som släpptes tidigare i år och dessa är bara början på bandets karriär då de planerar att släppa ännu fler låtar under året.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.