Full fart och mycket syntar, så skulle jag vilja sammanfatta Kids Again av bandet SUM SUN
Trion som består av Nick Benton, Eric Plummer och Ilan Pomerance ger oss en medryckande MGMT-doftande singel när de mixar ihop pop, elektro och indie i en och samma låt. Sjukt härligt är det i alla fall.

Om singeln berättar bandet:

”Vad hindrar oss från att vara barn igen. Den här låten är ganska rättfram i sin betydelse. Den handlar verkligen om att komma ihåg de gångerna som barn när man kunde njuta av de enklaste sakerna, att vara vuxen är inte lika roligt, men som barn var allt man ville vara vuxen. Den här låten är också en metafor för den musikstil vi vill ta tillbaka. Den här låten är inspirerad av låten Kids av MGMT och på ett sätt frågar den här låten varför inte det ljudet kan komma tillbaka. Jag tror att det är en kombination av båda och som omfattar den glada och fria känslan av att vara ett barn samtidigt som det återskapar det ikoniska indie-ljudet som vi älskade som barn.”

Med Kids Again följer SUM SUN upp debuten 2:38 som släpptes tidigare i år och dessa är bara början på bandets karriär då de planerar att släppa ännu fler låtar under året.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.