Dags att blicka mot USA igen och den Brooklyn-baserade artisten Brett Castro. Han är här aktuell med singeln Blue som bjuder på medryckande bedroompop, där en lekfull melodi och arrangemang definitivt kommer få dig på härligt humör. Låten i sig bygger mycket på just kontraster. Det är den lekfulla produktionen som målas upp av en text där sångaren sjunger om att vara fast i sängen på grund av ångest under pandemin. Lite bitterljuv skulle man kunna säga.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Den här låten är mitt svar på all sorg och mörker runtom i världen de senaste åren. Jag ville vara ärlig i mina texter men välja ljud som vara gnistrande och roliga. Jag hoppas att den här låten ger folk andrum när de känner som jag gjorde. Jag vet att vi alla kan behöva det.”

Brett Castro

Denna lovande 21-åring kommer ursprungligen från Cleveland, Ohio. Med sin musik blandar artisten elektro-r&b och indiepop samtidigt som han sjunger jordnära texter om livet och kärleken samt om att växa upp i en småstad. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011