Dags att blicka mot USA igen och den Brooklyn-baserade artisten Brett Castro. Han är här aktuell med singeln Blue som bjuder på medryckande bedroompop, där en lekfull melodi och arrangemang definitivt kommer få dig på härligt humör. Låten i sig bygger mycket på just kontraster. Det är den lekfulla produktionen som målas upp av en text där sångaren sjunger om att vara fast i sängen på grund av ångest under pandemin. Lite bitterljuv skulle man kunna säga.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Den här låten är mitt svar på all sorg och mörker runtom i världen de senaste åren. Jag ville vara ärlig i mina texter men välja ljud som vara gnistrande och roliga. Jag hoppas att den här låten ger folk andrum när de känner som jag gjorde. Jag vet att vi alla kan behöva det.”

Brett Castro

Denna lovande 21-åring kommer ursprungligen från Cleveland, Ohio. Med sin musik blandar artisten elektro-r&b och indiepop samtidigt som han sjunger jordnära texter om livet och kärleken samt om att växa upp i en småstad. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.