Micky Blue ger oss pulserande och härligt medryckande pop med nya singeln Paradise City. En retrodoftande låt som är likt en mix av musiken från 80-talet och dagens moderna produktion. Jag tror ju de flesta läsare av Popmuzik kommer älska detta, för jag personligen älskade ju pulsen i denna.

Svensk Pop Apple Music

Vad är då Paradise City för Mickey Blue? Här berättar hon mer för bloggen:

”Jag skrev Paradise City med mina vänner och samarbetspartners LAWRENT & Phoebe Ray om att flytta till London. Jag gillade tanken att alla har en annan version av Paradiset. För mig var att flytta till London en otrolig möjlighet att förändra karriären och ett paradis där det kändes som himlen var gränsen. Det var mitt musikaliska Paradise, och för mig ÄR ett musikaliskt paradis ÄR Paradiset! Paradise City är en plats där oavsett vilken livssituation du kommer ifrån så är det en plats du känner dig fri och kan flytta berg.”

Klipp av dina jeans till kort-kort och snöra på dig rullskridskorna. För här blir det härligt neonfärgad pop. Sparka igång låten här och nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011