Micky Blue ger oss pulserande och härligt medryckande pop med nya singeln Paradise City. En retrodoftande låt som är likt en mix av musiken från 80-talet och dagens moderna produktion. Jag tror ju de flesta läsare av Popmuzik kommer älska detta, för jag personligen älskade ju pulsen i denna.

Vad är då Paradise City för Mickey Blue? Här berättar hon mer för bloggen:

”Jag skrev Paradise City med mina vänner och samarbetspartners LAWRENT & Phoebe Ray om att flytta till London. Jag gillade tanken att alla har en annan version av Paradiset. För mig var att flytta till London en otrolig möjlighet att förändra karriären och ett paradis där det kändes som himlen var gränsen. Det var mitt musikaliska Paradise, och för mig ÄR ett musikaliskt paradis ÄR Paradiset! Paradise City är en plats där oavsett vilken livssituation du kommer ifrån så är det en plats du känner dig fri och kan flytta berg.”

Klipp av dina jeans till kort-kort och snöra på dig rullskridskorna. För här blir det härligt neonfärgad pop. Sparka igång låten här och nu.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.