Micky Blue ger oss pulserande och härligt medryckande pop med nya singeln Paradise City. En retrodoftande låt som är likt en mix av musiken från 80-talet och dagens moderna produktion. Jag tror ju de flesta läsare av Popmuzik kommer älska detta, för jag personligen älskade ju pulsen i denna.

Apple Music Svensk Pop

Vad är då Paradise City för Mickey Blue? Här berättar hon mer för bloggen:

”Jag skrev Paradise City med mina vänner och samarbetspartners LAWRENT & Phoebe Ray om att flytta till London. Jag gillade tanken att alla har en annan version av Paradiset. För mig var att flytta till London en otrolig möjlighet att förändra karriären och ett paradis där det kändes som himlen var gränsen. Det var mitt musikaliska Paradise, och för mig ÄR ett musikaliskt paradis ÄR Paradiset! Paradise City är en plats där oavsett vilken livssituation du kommer ifrån så är det en plats du känner dig fri och kan flytta berg.”

Klipp av dina jeans till kort-kort och snöra på dig rullskridskorna. För här blir det härligt neonfärgad pop. Sparka igång låten här och nu.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.