Under de senaste månaderna har den australiensiska artisten Benji Lewis varit upptagen med att att färdigställa sin nästa EP Floating som är planeras att släppas i juni. Nu får vi ett första smakprov genom den akustiskt drivna Head Rush.

”Den här låten berättar början på ett förhållande och alla de känslor som kommer med det. Den börjar ganska oskyldigt men är en berättelse om två människor som blir kära och sedan börjar fördjupa sig i tankarna, känslorna och kampen för att vara kär i någon vars livsstil och kärlek är så annorlunda än din egen.”

Benji Lewis

Atmosfärsik produktion och en avskala produktion skapar stämningen i Head Rush som sammantaget blir en riktigt bra poplåt. Såhär säger artisten om EP:n.

”Efter att ha varit i lock-down länge var det så uppfriskande att äntligen resa och komma in i en studio igen. Jag reste till Brisbane för att arbeta med Tom Eggert där jag kunde börja bearbeta och uttrycka några av de känslor, tankar och känslor som jag upplevde när jag skrev de här låtarna. Det var väldigt terapeutiskt och välbehövligt.”

Benji Lewis
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.