Under de senaste månaderna har den australiensiska artisten Benji Lewis varit upptagen med att att färdigställa sin nästa EP Floating som är planeras att släppas i juni. Nu får vi ett första smakprov genom den akustiskt drivna Head Rush.

Popmuzik Podcast

”Den här låten berättar början på ett förhållande och alla de känslor som kommer med det. Den börjar ganska oskyldigt men är en berättelse om två människor som blir kära och sedan börjar fördjupa sig i tankarna, känslorna och kampen för att vara kär i någon vars livsstil och kärlek är så annorlunda än din egen.”

Benji Lewis

Atmosfärsik produktion och en avskala produktion skapar stämningen i Head Rush som sammantaget blir en riktigt bra poplåt. Såhär säger artisten om EP:n.

”Efter att ha varit i lock-down länge var det så uppfriskande att äntligen resa och komma in i en studio igen. Jag reste till Brisbane för att arbeta med Tom Eggert där jag kunde börja bearbeta och uttrycka några av de känslor, tankar och känslor som jag upplevde när jag skrev de här låtarna. Det var väldigt terapeutiskt och välbehövligt.”

Benji Lewis
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011