Frida Braxell stöttar Ukraina med nya singeln Långt eller ingenstans. Vi bjuds på nostalgidoftande sommarpop som skänker till välgörenhet. Konceptet var enkelt. Den som donerade till en välgörenhetsorganisation som stöttar Ukraina mellan den 18-24:e Mars fick förhandslyssna på artistens nya singeln. Allt som krävdes var att skicka en skärmbild av donationen till Frida så skickade hon en länk tillbaka.

Följ på Apple Music

”Det behöver inte vara så komplicerat tänker jag. Jag får en skärmbild, lyssnaren får en länk och Ukraina får några extra kronor.” 

Frida Braxell

Långt eller ingenstans för oss tillbaka till drömmar om den sista skoldagen före sommarlovet med solnedgångar och slitna sneakers. Bland sextonåringarna som var minst i världen, men störst i stan och helt ovetandes om vilka prövningar som vuxenlivet skulle komma med. Låten skrevs under pandemin, men när kriget började tog sig artisten en rejäl funderare på om den ens skulle släppas sett till världsläget.

”En stund funderade jag på om jag skulle släppa singeln alls. Det kändes fel att börja marknadsföra en låt mitt under ett brinnande krig. Men om jag med min musik kan uppmuntra människor att stötta Ukraina så vill jag göra det. Singeln Långt eller ingenstans är på många sätt passande. Den handlar om att drömma sig bakåt till en tryggare och bättre tid.”

Frida Braxell

Singeln markerar den andra från ett fullängdsalbum som släpps i höst. 

”På många sätt känns det som ett debutalbum. Visst har jag släppt musik tidigare, men aldrig något som låter i närheten av det här. Jag älskar varenda ton och hoppas att mina lyssnare skall göra detsamma”

Frida Braxell

Sköna toner som framkallar en färgpalett av känslor är vad Frida Braxell bjuder på når hon ger oss den organiskt drivna singeln Långt eller ingenstans. Lyssna och njut. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011