Glenn Udéhn, prinsen av Göteborgspop, arbetar sakta men säkert mot sitt kommande tredje album som heter En natt en dag en vecka en månad ett år ett liv och som släpps den 22:e April.
Först ut från det albumet var singeln Åren går med teven på, som var ett samarbete med ingen mindre än Love Antell. Nu är det dags för Blablabla. En härligt medryckande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack att ha i öronen när man traskar Andra Långgatan ner en varm vårdag.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Glenn för bloggen:

Blablabla handlar om att våga vara sig själv oavsett vad andra tycker och tänker om en, att stå upp mot orättvisor och att vända något negativt till något positivt. Låten är en reflektion över tiden från tonåren och fram till idag, då jag i skrivande stund är 30 år fyllda.

En period fylld med poeter, mobbare, tv-tittande, vita lögner, ögontjänare, långa nätter och alla som snackar skit bakom ryggen på en. Tanken med musiken var att få ihop något som skulle efterlikna Paul Simons You Can Call Me Al blandat med Göteborgs-pop.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.