Glenn Udéhn, prinsen av Göteborgspop, arbetar sakta men säkert mot sitt kommande tredje album som heter En natt en dag en vecka en månad ett år ett liv och som släpps den 22:e April.
Först ut från det albumet var singeln Åren går med teven på, som var ett samarbete med ingen mindre än Love Antell. Nu är det dags för Blablabla. En härligt medryckande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack att ha i öronen när man traskar Andra Långgatan ner en varm vårdag.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Glenn för bloggen:

Blablabla handlar om att våga vara sig själv oavsett vad andra tycker och tänker om en, att stå upp mot orättvisor och att vända något negativt till något positivt. Låten är en reflektion över tiden från tonåren och fram till idag, då jag i skrivande stund är 30 år fyllda.

En period fylld med poeter, mobbare, tv-tittande, vita lögner, ögontjänare, långa nätter och alla som snackar skit bakom ryggen på en. Tanken med musiken var att få ihop något som skulle efterlikna Paul Simons You Can Call Me Al blandat med Göteborgs-pop.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.