Glenn Udéhn, prinsen av Göteborgspop, arbetar sakta men säkert mot sitt kommande tredje album som heter En natt en dag en vecka en månad ett år ett liv och som släpps den 22:e April.
Först ut från det albumet var singeln Åren går med teven på, som var ett samarbete med ingen mindre än Love Antell. Nu är det dags för Blablabla. En härligt medryckande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack att ha i öronen när man traskar Andra Långgatan ner en varm vårdag.

Om singeln berättar Glenn för bloggen:

Blablabla handlar om att våga vara sig själv oavsett vad andra tycker och tänker om en, att stå upp mot orättvisor och att vända något negativt till något positivt. Låten är en reflektion över tiden från tonåren och fram till idag, då jag i skrivande stund är 30 år fyllda.

En period fylld med poeter, mobbare, tv-tittande, vita lögner, ögontjänare, långa nätter och alla som snackar skit bakom ryggen på en. Tanken med musiken var att få ihop något som skulle efterlikna Paul Simons You Can Call Me Al blandat med Göteborgs-pop.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.