Hur väl ramar inte Hildur Ottilia in den frågan som vi alla ställer oss. ”Jag har otur i spel, så varför har jag inte tur i kärlek?” på nya singeln Otur i spel. Klyftigt, charmigt och slagkraftigt så skulle jag vilja sammanfatta årets första släpp från artisten. Låten följer upp förra årets EP Vattenfast Maskara som tillhörde en av mina absolut största positiva överraskningar från en svensk artist. 

Apple Music Svensk Pop

Livet är inte alltid rättvist, så vad gör man om man inte har flyt i varken relationer eller spel? Kanske rent av skiter i båda och satsar på musiken! För en sak är säker Hildur kan skatta sig lycklig att hon besitter en otrolig fingertoppskänsla för riktgt stark indiepop. Med glimten i ögat är artisten tillbaka med stark hooks och lekfull produktion som lovar gott inför 2022. Att tillhörande art-work dessutom går i samma kreativa anda är inget annat än lysande.  

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.