Hur väl ramar inte Hildur Ottilia in den frågan som vi alla ställer oss. ”Jag har otur i spel, så varför har jag inte tur i kärlek?” på nya singeln Otur i spel. Klyftigt, charmigt och slagkraftigt så skulle jag vilja sammanfatta årets första släpp från artisten. Låten följer upp förra årets EP Vattenfast Maskara som tillhörde en av mina absolut största positiva överraskningar från en svensk artist. 

Svensk Pop

Livet är inte alltid rättvist, så vad gör man om man inte har flyt i varken relationer eller spel? Kanske rent av skiter i båda och satsar på musiken! För en sak är säker Hildur kan skatta sig lycklig att hon besitter en otrolig fingertoppskänsla för riktgt stark indiepop. Med glimten i ögat är artisten tillbaka med stark hooks och lekfull produktion som lovar gott inför 2022. Att tillhörande art-work dessutom går i samma kreativa anda är inget annat än lysande.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.