Hur väl ramar inte Hildur Ottilia in den frågan som vi alla ställer oss. ”Jag har otur i spel, så varför har jag inte tur i kärlek?” på nya singeln Otur i spel. Klyftigt, charmigt och slagkraftigt så skulle jag vilja sammanfatta årets första släpp från artisten. Låten följer upp förra årets EP Vattenfast Maskara som tillhörde en av mina absolut största positiva överraskningar från en svensk artist. 

POPMUZIK LOVER 2

Livet är inte alltid rättvist, så vad gör man om man inte har flyt i varken relationer eller spel? Kanske rent av skiter i båda och satsar på musiken! För en sak är säker Hildur kan skatta sig lycklig att hon besitter en otrolig fingertoppskänsla för riktgt stark indiepop. Med glimten i ögat är artisten tillbaka med stark hooks och lekfull produktion som lovar gott inför 2022. Att tillhörande art-work dessutom går i samma kreativa anda är inget annat än lysande.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011