8

Pure Shores träffar så rätt när de levererar vemodiga och dansanta poplåtar på debut-EP:n Nightfall Feelings.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Med Pure Shores och nya EP:n Nightfall Feelings har Marlene och Ji Nilsson verkligen träffat rätt. Dansanta poplåtar som osar post-pandemi och lycka. Redan med först singeln Back on my love visade duon vad vi kunde förvänta oss av dem. Nostalgisk pop som hämtade från 90-talet i produktion som byggts upp med starka melodier. För mig är detta så träffsäkert, välproducerat och lysande att jag bara blir lycklig. Det är låtar jag skulle kunna dansa till en hel natt, eller ha som ett perfekt soundtrack till en ljummen sommarkväll.

Det som ändå gör att jag älskar Pure Shores lite extra, är att både Marlene och Ji är lysande låtskrivare och artister på varsitt håll. När de nu samarbetar som duo tar de alla dessa ingredienser som de båda är så bra på och gör popmusik precis så som man hade önskat att alla gjorde. En skvätt vemod, starka popmelodier, dansanta beats plus en ballad för att jämna ut det hela en aning.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.