8

Pure Shores träffar så rätt när de levererar vemodiga och dansanta poplåtar på debut-EP:n Nightfall Feelings.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Med Pure Shores och nya EP:n Nightfall Feelings har Marlene och Ji Nilsson verkligen träffat rätt. Dansanta poplåtar som osar post-pandemi och lycka. Redan med först singeln Back on my love visade duon vad vi kunde förvänta oss av dem. Nostalgisk pop som hämtade från 90-talet i produktion som byggts upp med starka melodier. För mig är detta så träffsäkert, välproducerat och lysande att jag bara blir lycklig. Det är låtar jag skulle kunna dansa till en hel natt, eller ha som ett perfekt soundtrack till en ljummen sommarkväll.

Popmuzik Lover Patreon

Det som ändå gör att jag älskar Pure Shores lite extra, är att både Marlene och Ji är lysande låtskrivare och artister på varsitt håll. När de nu samarbetar som duo tar de alla dessa ingredienser som de båda är så bra på och gör popmusik precis så som man hade önskat att alla gjorde. En skvätt vemod, starka popmelodier, dansanta beats plus en ballad för att jämna ut det hela en aning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011