8

Pure Shores träffar så rätt när de levererar vemodiga och dansanta poplåtar på debut-EP:n Nightfall Feelings.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Med Pure Shores och nya EP:n Nightfall Feelings har Marlene och Ji Nilsson verkligen träffat rätt. Dansanta poplåtar som osar post-pandemi och lycka. Redan med först singeln Back on my love visade duon vad vi kunde förvänta oss av dem. Nostalgisk pop som hämtade från 90-talet i produktion som byggts upp med starka melodier. För mig är detta så träffsäkert, välproducerat och lysande att jag bara blir lycklig. Det är låtar jag skulle kunna dansa till en hel natt, eller ha som ett perfekt soundtrack till en ljummen sommarkväll.

Popmuzik Lover

Det som ändå gör att jag älskar Pure Shores lite extra, är att både Marlene och Ji är lysande låtskrivare och artister på varsitt håll. När de nu samarbetar som duo tar de alla dessa ingredienser som de båda är så bra på och gör popmusik precis så som man hade önskat att alla gjorde. En skvätt vemod, starka popmelodier, dansanta beats plus en ballad för att jämna ut det hela en aning.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.