8

Pure Shores träffar så rätt när de levererar vemodiga och dansanta poplåtar på debut-EP:n Nightfall Feelings.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Med Pure Shores och nya EP:n Nightfall Feelings har Marlene och Ji Nilsson verkligen träffat rätt. Dansanta poplåtar som osar post-pandemi och lycka. Redan med först singeln Back on my love visade duon vad vi kunde förvänta oss av dem. Nostalgisk pop som hämtade från 90-talet i produktion som byggts upp med starka melodier. För mig är detta så träffsäkert, välproducerat och lysande att jag bara blir lycklig. Det är låtar jag skulle kunna dansa till en hel natt, eller ha som ett perfekt soundtrack till en ljummen sommarkväll.

Nordiska Favoriter

Det som ändå gör att jag älskar Pure Shores lite extra, är att både Marlene och Ji är lysande låtskrivare och artister på varsitt håll. När de nu samarbetar som duo tar de alla dessa ingredienser som de båda är så bra på och gör popmusik precis så som man hade önskat att alla gjorde. En skvätt vemod, starka popmelodier, dansanta beats plus en ballad för att jämna ut det hela en aning.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.