The Anchoress (alias Catherine Anne Davies) släpper sitt andra album The Art of Losing i en utökad upplaga med 19 spår. 

Svensk Pop Apple Music

Det är ett ljudmässigt ambitiöst album som styrs av Davies mission att skapa ett musikaliskt landskap som känns både naturligt och relevant. Plattan är helt producerad av artisten själv och det är viktigt för hennes att påvisa hur ovanligt det är med kvinna producenter i branschen. 

The Art of Losing kom till i efterdyningarna av flera år av personlig förluster, efter hennes fars förtida död, att ha genomgått behandling för livmoderhalscancer och navigerade flera gånger genom förlust av bebisar. Därav tar skivan tar itu med sorg och en trotsig optimisms cirkulerar kring frågan hur man kan hitta ett syfte mitt i all sorg. 

Albumet har redan fått en våg av kritikerhyllningar och radio-support, samt landat på en topp 40-lista i Storbritannien. Det korades till Årets album av Prog Magazine, samt utsågs till ett av ”2021 års bästa album” av The Sunday Times. Nu kommer alltså deluxeversionen och där finner vi den syntiga singeln, remixad av Dave Eringa, som delar samma namn som albumtiteln, nämligen The Art of Losing.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011