Alex McArtor är en 19-årig singer-songwriter från Texas som med två EPs, i ryggen snabbt blivit ett av de mest lovande talangerna på pophimlen. Nya singeln He don’t like the sun är en storartad retrodoftande poprock-anthem som faktiskt hade fungerat som ett Bond-motiv. Singeln handlar om att vara instängd i sitt och någon annans sinne och leker med begrepp om kontroll. Den utforskar gränslandet mellan kärlek, hjärtesorg och psykedelika.

Nordiska Favoriter

Förkärleken till 90-tal klassisk rock, pop-melodier lyser starkt igenom. Alex låtskrivande levererar en utsökt drömsk framtoning som med kraftfulla röst och eftertänksamma själ berör djupt. I reverb-dränkta gitarrer och vibrerande atmosfärer andas musiken till stor del Lana Del Rey.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.