Amerikanska Makena önskar sätta ord på den virvelvind av känslor som kommer morgonen efter ett berusat sms till en crush. Trots huvudvärken tidigt på morgonen och den första känslan av ånger, blir Makena verklig om sina känslor på ett sätt som får lyssnaren att känna en stark aktning till melodi och uttryck. 

Följ på Apple Music

Produktionen är luftig och andas pop ända ut i fingerspetsarna. Mn ändå med en liten edgy stil som liknar Olivia O’Brien och Taylor Swift. En klanderfri leverans skapar en stark poplåt som med säkerhet kommer spelas flitigt hos många. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.