Efter att ha gått igenom sin första stora hjärtesorg ville Stef skriva en låt som fångade den där känslan av ett sista försök innan du verkligen går vidare. Med hjälp av drömska element skapar hon en kuslig och nästan euforisk lysning på nya singeln Funeral. 

Gareth Nugent – Even mountains fall

Nashvillefödda Stef släppte sin mörka poplåt fredagen den 18 februari, bara några dagar efter världens mest kontroversiella högtid Alla hjärtans dag. Oavsett om lyssnarna hade en valentin eller inte, väcker singeln något i alla som får en att minnas nuvarande eller tidigare relationer. Låtens mest framträdande hook är också en som rymmer ett stort mått av melankoli. Om jag dog, skulle den personen ändå komma till min begravning? 

Under det senaste året har stef tagit fansen på en känslomässig, tumultartad resa efter släppet av hennes debutalbum A Glitch in Our Virtual Reality 2021. Miljontals streams och mängder av insiktsfulla berättelser kring de förhoppningar och drömmar hon tidigare haft gör sig nu artisten redo för nästa steg i sin karriär. 

Funeral dyker ännu djupare ner i känslorna och skapar ett utrymme för ebb och flod för de arga, sörjande och krossade hjärtan som i slutändan kan finna tröst och veta att de inte är ensamma i sina känslor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.