Brittiska George Cosby firade alla hjärtans dag genom att släppa Lonely Heartbeats som även markerar första singel för 2022. 

Skicka in din musik

Lonely Heartbeats är en berättelse om två personer som har en stark gnista men stannar vid romantikens avgrund. Det finns tvekan på grund av risken att skada en vänskap. Den är full av storslagna textrader och bilder som sveper från den stigande spänningen och deras dragning till varandra.”

George Cosby

För att utöka sin suggestiva granskning av relationen ackompanjeras låten av ett hjärtskärande arrangemang som till största del utgörs av organisk instrumentering. Det andas singer-songwriter, men även till viss del indie och country.

”Enligt mig är detta inte ung, oskyldig kärlek utan snarare av relativ erfarenhet. Till förälskelsen kommer vetskapen att kemin mellan de två är sällsynt. Varför hålla ut på grund av rädsla, är inte lycka värt mer? Är det inte värt att blotta din själ och att ha den där möjligheten att utforska, dansa och finna tröst med?”

George Cosby

Genom att blanda karakteristisk sång med en minimalistiska produktioner och starka texter känns George en manlig motsvarighet till Lana Del Rey eller Florence + The Machine. Han ställer frågor om förälskelsens natur och en önskan att omfamna nya upplevelser. Just blandningen av filmiskt atmosfäriska produktioner och litterära texter känns som något helt unikt. 

Lonely Heartbeats är den första nya musiken från George som lovar mycket mer inför 2022. Artisten kommer därtill inom kort ge sig ut på debut i Europa-headline-turné. Nya singeln hör ni här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011