Du kunde höra Lila Regn här i bloggen senast med singeln Hundratusen känslor när den släpptes i slutet av förra året.
Nu är artisten aktuell med singeln Leta efter kärleken som släpps tillsammans med en musikvideo. Här bjuds vi på en poppig men ändå mer emotionell sida av artisten när han sjunger om att man just ska leta efter kärleken, även om den ibland känns otroligt långt borta… Arrangemanget mixar de elektroniska beaten med poppiga synthar och gitarr samtidigt som vi får en spännande inblick i artistens tankar genom textmassorna. Det blir både medryckande och hitigt skulle jag säga. Du hör resultatet här nedan.

Popmuzik Lover
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.