Du kunde höra Lila Regn här i bloggen senast med singeln Hundratusen känslor när den släpptes i slutet av förra året.
Nu är artisten aktuell med singeln Leta efter kärleken som släpps tillsammans med en musikvideo. Här bjuds vi på en poppig men ändå mer emotionell sida av artisten när han sjunger om att man just ska leta efter kärleken, även om den ibland känns otroligt långt borta… Arrangemanget mixar de elektroniska beaten med poppiga synthar och gitarr samtidigt som vi får en spännande inblick i artistens tankar genom textmassorna. Det blir både medryckande och hitigt skulle jag säga. Du hör resultatet här nedan.

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011