I fjol släppte Hilda Denny EP:n A Million Colours. En EP som bland annat innehöll singeln Masterpiece.
Nu är det dags för denna numera Stockholmbaserade artist att släppa singeln Panacea. En låt som verkligen visar upp sångerskans unika röst över låtens skönt rytmiska arrangemang och starka melodi.
Panacea handlar om att släppa taget över saker som är utom din kontroll och lita på att du är precis där du behöver vara, universum kommer alltid att finnas där för dig.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Under förra året gick jag igenom en stor förändringsprocess i mitt liv och åkte till Centralamerika där jag jobbade väldigt mycket inåt och fick lära mig mycket om mig själv. Jag hittade nya verktyg för att hantera min ångest som under många år varit väldigt närvarande i mitt liv.
Panacea är en påminnelse till mig själv och andra att lita på processen och släppa kontrollen på saker som vi inte kan påverka. Det är en påminnelse att jag är den enda personen som kan få mig själv att må bra. Allting kommer inifrån. Dagarna när allt känns jobbigt, stressigt eller deppigt så är iallafall naturen alltid där på samma sätt som den är varje dag, Stjärnorna, månen, solen, träden, blommorna och sprider sitt lugn.
Ordet Panacea betyder någonting som healar allt. “When I saw Aurora filling up the sky and all of me, I’m creating my own panacea”. Aurora, ljuset i solnedgången eller norrskenet påminner mig om att det är jag som måste hjälpa mig själv och hela mig själv.”

Panacea släpps på alla streamingtjänster i morgon fredag, men redan idag kan du höra låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011