I fjol släppte Hilda Denny EP:n A Million Colours. En EP som bland annat innehöll singeln Masterpiece.
Nu är det dags för denna numera Stockholmbaserade artist att släppa singeln Panacea. En låt som verkligen visar upp sångerskans unika röst över låtens skönt rytmiska arrangemang och starka melodi.
Panacea handlar om att släppa taget över saker som är utom din kontroll och lita på att du är precis där du behöver vara, universum kommer alltid att finnas där för dig.

Popmuzik Popcast

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Under förra året gick jag igenom en stor förändringsprocess i mitt liv och åkte till Centralamerika där jag jobbade väldigt mycket inåt och fick lära mig mycket om mig själv. Jag hittade nya verktyg för att hantera min ångest som under många år varit väldigt närvarande i mitt liv.
Panacea är en påminnelse till mig själv och andra att lita på processen och släppa kontrollen på saker som vi inte kan påverka. Det är en påminnelse att jag är den enda personen som kan få mig själv att må bra. Allting kommer inifrån. Dagarna när allt känns jobbigt, stressigt eller deppigt så är iallafall naturen alltid där på samma sätt som den är varje dag, Stjärnorna, månen, solen, träden, blommorna och sprider sitt lugn.
Ordet Panacea betyder någonting som healar allt. “When I saw Aurora filling up the sky and all of me, I’m creating my own panacea”. Aurora, ljuset i solnedgången eller norrskenet påminner mig om att det är jag som måste hjälpa mig själv och hela mig själv.”

Panacea släpps på alla streamingtjänster i morgon fredag, men redan idag kan du höra låten här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.