Mitt i pandemin flyttade Kazi Jay hem till sin lilla ö i stilla havet för att arbeta sig igenom sorgen över att förlora sin mamma bara några månader innan. Artisten fann sig själv skapa ”ritualer” för att förstå allt bättre. Sångerskan pratade med en shaman i Sydafrika som sa åt henne att hålla kursen med sina ritualer som att be varje kväll och njuta av varje ögonblick. Den dagliga vanan med en kopp kaffe och bön började allteftersom byggas till ett mer medvetet självarbete. Det var i de små sakerna som allt började växa sig ännu större, viktigare ritualer började forma kärnan i artistens liv, karriär och ekonomi. Även om ritualer antyder mystiska ting är det inte magi. Kazi menar att vi individer är magin, och de ritualer och vanor vi utövar dagligen är en manifestation av att vi bryr oss om nuet. Vilket i sin tur skapar oförklarlig godhet som flödar fritt från våra liv.

Favoriter Apple Music

Singeln Rituals är således mer än musik, det är en manifestation till att finna sig själv. Lika förlösande som budskapet är, lika frisläppt och högt flygande är produktionen. 

Kazi är artisten som fördjupar sig i alla delar av musikskapande mitt i pandemin startade hon sitt eget bolag, etablerade sig som en stark top-liner och lärde sig branschen från grunden. Sångaren kommer från ön Kauai och önskar att varje släpp ska vara en drömlik upplevelse. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.