Minns du Judith Timan och hennes singel Shorter version när den släpptes i våras? Förhoppningsvis gör du det. Men skulle du mot förvånad ha glömt, så kan du lyssna på låten här i bloggen tillsammans med en intervju.

Popmuzik Lover

Nu är det dags för den 21-årige låtskrivaren och artisten att följa upp med singeln Perfect on paper. Här bjuds vi på en läckert funkig och medryckande poplåt som handlar om frustrationen kring när man träffar den personen som gör alla rätt och det finns tusen anledningar till att det borde slå gnistor, men känslan finns ändå inte där. Visst känner du igen det från minst en person som passerat genom ditt liv.

Jag tycke arrangemanget i låten var riktigt nice. Det är lekfullt med organiska instrument som blandas med elektroniska, samt en skön melodi som får låten att kännas som en hit. För min del blev det kärlek vid första lyssningen. Så chansen är stor att även du kommer att älska detta, för det borde du.

Perfect on paper är skriven av sångerskan tillsammans med Lovisa Holmgren och Fabio Trimarchi Sundell som även producerat låten.

Judith Timan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.