Minns du Judith Timan och hennes singel Shorter version när den släpptes i våras? Förhoppningsvis gör du det. Men skulle du mot förvånad ha glömt, så kan du lyssna på låten här i bloggen tillsammans med en intervju.

Skicka in din musik

Nu är det dags för den 21-årige låtskrivaren och artisten att följa upp med singeln Perfect on paper. Här bjuds vi på en läckert funkig och medryckande poplåt som handlar om frustrationen kring när man träffar den personen som gör alla rätt och det finns tusen anledningar till att det borde slå gnistor, men känslan finns ändå inte där. Visst känner du igen det från minst en person som passerat genom ditt liv.

Jag tycke arrangemanget i låten var riktigt nice. Det är lekfullt med organiska instrument som blandas med elektroniska, samt en skön melodi som får låten att kännas som en hit. För min del blev det kärlek vid första lyssningen. Så chansen är stor att även du kommer att älska detta, för det borde du.

Perfect on paper är skriven av sångerskan tillsammans med Lovisa Holmgren och Fabio Trimarchi Sundell som även producerat låten.

Judith Timan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011