Det är något extra fint med kärlek och förälskelse. Det är ju kärleken som gör att man går omkring i ett ständigt lyckorus och man har den där bubblande känslan i magen. Det är en underbar upplevelse och känsla. Eller hur?

DOLBY ATMOS

När det kommer till musik älskar jag hur artister fångar just den känslan i melodier och arrangemang. Som här på After (i do). Det är Max Niclasson som med en medryckande och lycklig atmosfär fångar känslan han hade efter sitt bröllop.

Produktionen är lekfull och har en skön retrokänsla över sig som hämtats från 80-talet. Med mjuka gitarrer och härligt driv, exploderar låten sedan i ett för 80-talet tidstypiskt saxofonsolo. Det är svårt att inte bli helt lycklig av detta. Det lovar jag.

After (i do) är uppföljaren till Max låt Red wine and candlelight från albumet Purple, som släpptes 2021. Den låten handlar om första dejten med sin nuvarande fru. Nu sluter han cirkeln när de som sagt gått från ett kärlekspar till ett gift par. Så underbart romantiskt och fint.

Bli lycklig du med av Max oändliga kärlek till sin fru och lyssna på låten här nedan.

Max Niclasson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011