Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
Freja Sol är före detta student på Rytmus och kommer från Ekerö. Vid sidan av musiken är symaskiner något hon bemästrar med bravur samt att hon lär sin teckenspråk.

Popmuzik Popcast

Det var Sir Boyfriend – som du hört i bloggen ett antal gånger, antingen som soloartist eller som del i bandet Visiteur – som upptäckte Freja och han skrev låten Losers till henne. Resultatet är en 80-talsdoftande ballad som beskriver det där tillståndet som kan infinna sig i början på året, när festerna, pengarna och humöret tagit slut. Om en persons längtan från tristess till kärlek, och om att allt blir bättre bara vi har varandra, enligt filosofin “hellre äta gröt tillsammans än oxfilé ensam” från filmen Tillsammans.

Losers känns som en perfekt introduktion till Freja Sol. Snygg och vemodig känsla i låten, samt bra uttryck i rösten. Allt producerat av Sir Boyfriend tillsammans med Victor Medin.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.