Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
Freja Sol är före detta student på Rytmus och kommer från Ekerö. Vid sidan av musiken är symaskiner något hon bemästrar med bravur samt att hon lär sin teckenspråk.

Det var Sir Boyfriend – som du hört i bloggen ett antal gånger, antingen som soloartist eller som del i bandet Visiteur – som upptäckte Freja och han skrev låten Losers till henne. Resultatet är en 80-talsdoftande ballad som beskriver det där tillståndet som kan infinna sig i början på året, när festerna, pengarna och humöret tagit slut. Om en persons längtan från tristess till kärlek, och om att allt blir bättre bara vi har varandra, enligt filosofin “hellre äta gröt tillsammans än oxfilé ensam” från filmen Tillsammans.

Losers känns som en perfekt introduktion till Freja Sol. Snygg och vemodig känsla i låten, samt bra uttryck i rösten. Allt producerat av Sir Boyfriend tillsammans med Victor Medin.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.