Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
Freja Sol är före detta student på Rytmus och kommer från Ekerö. Vid sidan av musiken är symaskiner något hon bemästrar med bravur samt att hon lär sin teckenspråk.

Dolby Atmos

Det var Sir Boyfriend – som du hört i bloggen ett antal gånger, antingen som soloartist eller som del i bandet Visiteur – som upptäckte Freja och han skrev låten Losers till henne. Resultatet är en 80-talsdoftande ballad som beskriver det där tillståndet som kan infinna sig i början på året, när festerna, pengarna och humöret tagit slut. Om en persons längtan från tristess till kärlek, och om att allt blir bättre bara vi har varandra, enligt filosofin “hellre äta gröt tillsammans än oxfilé ensam” från filmen Tillsammans.

Losers känns som en perfekt introduktion till Freja Sol. Snygg och vemodig känsla i låten, samt bra uttryck i rösten. Allt producerat av Sir Boyfriend tillsammans med Victor Medin.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.