Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen.
Freja Sol är före detta student på Rytmus och kommer från Ekerö. Vid sidan av musiken är symaskiner något hon bemästrar med bravur samt att hon lär sin teckenspråk.

Följ på Apple Music

Det var Sir Boyfriend – som du hört i bloggen ett antal gånger, antingen som soloartist eller som del i bandet Visiteur – som upptäckte Freja och han skrev låten Losers till henne. Resultatet är en 80-talsdoftande ballad som beskriver det där tillståndet som kan infinna sig i början på året, när festerna, pengarna och humöret tagit slut. Om en persons längtan från tristess till kärlek, och om att allt blir bättre bara vi har varandra, enligt filosofin “hellre äta gröt tillsammans än oxfilé ensam” från filmen Tillsammans.

Losers känns som en perfekt introduktion till Freja Sol. Snygg och vemodig känsla i låten, samt bra uttryck i rösten. Allt producerat av Sir Boyfriend tillsammans med Victor Medin.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011