Brian Wight är en artist från Nashville i USA. Han är här aktuell med singeln Underwater. En medryckande och upplyftande poplåt som snyggt mixar det organiska med det elektroniska, samtidigt som sångharmonierna är riktigt härliga.

Följ på Apple Music

Saken är den att Brian har fått enormt bra gensvar med låten när han framfört den live och nu är det äntligen dags för alla utanför konsertlokalerna att få höra låten också. Tur är väl det, för som sagt, det är verkligen en uppfriskande popkaramell artisten bjuder oss på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011