Brian Wight är en artist från Nashville i USA. Han är här aktuell med singeln Underwater. En medryckande och upplyftande poplåt som snyggt mixar det organiska med det elektroniska, samtidigt som sångharmonierna är riktigt härliga.

Apple Music

Saken är den att Brian har fått enormt bra gensvar med låten när han framfört den live och nu är det äntligen dags för alla utanför konsertlokalerna att få höra låten också. Tur är väl det, för som sagt, det är verkligen en uppfriskande popkaramell artisten bjuder oss på.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.