Med sköna rytmer och atmosfärisk melodi släpper artisten Teo Arte här singeln Avfart.
En låt som handlar om livet och de vägar man tar. Att vissa personer kan bli en stor del i ens liv, både vänskap eller kärleksrelationer. Men ibland så finns det vägrenar i livet som gör att ens vägar skiljs åt. Det behöver inte vara så att man har någon konflikt med personen eller har något ont mot dom. Man bara växer isär.
Folk som man trodde skulle vara ens vän för livet plötsligt inte är där längre. Ibland så måste man bara acceptera att detta komplexa liv vi lever i har sina naturliga öden.

Popmuzik Lover Patreon

Jag tyckte det blev en bra tankeställare detta. Att se livet lite som en motorväg och olika människor åker med en åt samma håll ett tag innan de svänger av för att fortsätta på sin egna väg.

Avfart är Teos första låt på svenska efter att ha släppt en del singlar samt ett album på engelska.
Låten är skriven och producerad av artisten själv och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011