Vinnarna av belgiska Idol och X-Factor kombinerar sina låtskrivartalanger och röster genom släppet av låten Just Come Home. Ömt och ärligt sjunger duon om de svårigheter som en relation ibland kan innebära.

Covered PSB

Just Come Home handlar om att vara ärlig utan några filter. Att erkänna att livet och relationerna kan vara svårt. Men att man samtidigt ser fram emot det ögonblick då den där speciella personen kommer tillbaka till en. Låten talar om att resa sig upp efter att ha fallit och försöka bryta igenom negativitetens mur. Framtiden har inga löften, men det betyder inte att du inte ska fortsätta, än mindre frukta vad som komma skall. Människor är starka.

The Starlings

Pianodrivet och relativt organiskt hållet är detta en vacker ballad med text som många kan relatera till. Missa inte! 

Ett fullängdsalbum från The Starlings väntas landa maj 2022 och deras headlineshow i Lotto Arena i Antwerpen startar i februari. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011