Trion We Three gör en storartad återkomst med nya singeln 3 A.M. En förförisk funk-inspirerad rebellisk pop-dänga som handlar om att kasta försiktigheten helt åt sidan och gå på instinkt. Låten markerar huvudspåret från ett kommande tredje album som lanseras i början av nästa år. 

Apple Music

Nya singelns teman om att nå point of no return och kapitulera till natten stärks i den neonupplysta videon. Sångaren Manny Humlies ger sig här ut på en jakt sent in på kvällstimmarna i hopp om flyktig närkontakt. Med slingrande baslinje, snygg funkgitarrer, obestridliga hooks får vi här en riktigt stark låt.

”Sången inspirerades av att en fredagskväll och känslan av att inte ta några smart beslut, men du måste hålla dig kall och inte ta några dåliga beslut. Som vi alla vet kan alkohol få dig att fatta dåliga beslut när du tillslut kommer du till en viss punkt och inte kan vända. Men det finns inget omdöme i låten heller. Om du bara var fånig och hade det bra och tog några dåliga beslut kommer jag aldrig att döma dig på morgonen. Såvida du inte är en total skitstövel.”

Manny Humlies

I tillhörande video ville bandet spegla låtens hänsynslösa anda, vilket kan förklara flirtarna med laglösheten. 

”Det var en riktigt rolig video att göra. Vi hyrde en restaurang vilket kändes som om vi var med i en film. Jag körde också bil medan videofotografen filmade i passagerarsätet och vi undvek poliser som försökte stänga av inspelningen. Det var det sista skottet, det började bli sent och vi var inte säkra på om vi hade tillstånd så det var ett par gånger där han var tvungen att gömma oss.”

Manny Humlies
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.