Trion We Three gör en storartad återkomst med nya singeln 3 A.M. En förförisk funk-inspirerad rebellisk pop-dänga som handlar om att kasta försiktigheten helt åt sidan och gå på instinkt. Låten markerar huvudspåret från ett kommande tredje album som lanseras i början av nästa år. 

Svensk Pop Apple Music

Nya singelns teman om att nå point of no return och kapitulera till natten stärks i den neonupplysta videon. Sångaren Manny Humlies ger sig här ut på en jakt sent in på kvällstimmarna i hopp om flyktig närkontakt. Med slingrande baslinje, snygg funkgitarrer, obestridliga hooks får vi här en riktigt stark låt.

”Sången inspirerades av att en fredagskväll och känslan av att inte ta några smart beslut, men du måste hålla dig kall och inte ta några dåliga beslut. Som vi alla vet kan alkohol få dig att fatta dåliga beslut när du tillslut kommer du till en viss punkt och inte kan vända. Men det finns inget omdöme i låten heller. Om du bara var fånig och hade det bra och tog några dåliga beslut kommer jag aldrig att döma dig på morgonen. Såvida du inte är en total skitstövel.”

Manny Humlies

I tillhörande video ville bandet spegla låtens hänsynslösa anda, vilket kan förklara flirtarna med laglösheten. 

”Det var en riktigt rolig video att göra. Vi hyrde en restaurang vilket kändes som om vi var med i en film. Jag körde också bil medan videofotografen filmade i passagerarsätet och vi undvek poliser som försökte stänga av inspelningen. Det var det sista skottet, det började bli sent och vi var inte säkra på om vi hade tillstånd så det var ett par gånger där han var tvungen att gömma oss.”

Manny Humlies
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011