Första gången vi hörde Johanna Heberleins röst var på EDM-låten Think about us som släpptes tillsammans med JHN i somras. Vid sidan av det så är hon en framgångsrik låtskrivare som jobbat med många olika namn.
Nu är det dock dags för sångerskan att stå på helt egna ben när hon släpper singeln On my own. En emotionell låt om att inse att man befinner sig i ett trasigt förhållande och frågan är om man ska gå vidare tillsammans och laga det som är trasigt eller helt enkelt gå skilda vägar.

Nordiska Favoriter

Låten får ett starkt uttryck igenom både produktionen och sången. Det är sårbart och samtidigt starkt, så snygga kontraster som du upplever här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.