Första gången vi hörde Johanna Heberleins röst var på EDM-låten Think about us som släpptes tillsammans med JHN i somras. Vid sidan av det så är hon en framgångsrik låtskrivare som jobbat med många olika namn.
Nu är det dock dags för sångerskan att stå på helt egna ben när hon släpper singeln On my own. En emotionell låt om att inse att man befinner sig i ett trasigt förhållande och frågan är om man ska gå vidare tillsammans och laga det som är trasigt eller helt enkelt gå skilda vägar.

DOLBY ATMOS

Låten får ett starkt uttryck igenom både produktionen och sången. Det är sårbart och samtidigt starkt, så snygga kontraster som du upplever här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011