Tobias Jonsson är en producent och låtskrivare från Kalmar som bland annat jobbat med akter som The Lovers Of Valdaro, Neo, Magnus Carlsson och Anniela för att bara nämna några. Så för oss älskare av akter från Melodifestivalen är han ett tungt namn.

Nordiska Favoriter

Nu har Tobias släppt sitt egna musikprojekt Skylark med vilken han debuterar med singeln Girl on fire. En medryckande poplåt som färgats av retrovågen med sina glittrande synthar, men som ändå känns modern och väldigt pop-orienterad. Med en stark lite vemodig sångröst bakom mikrofonen och skönt driv träffar detta mitt i prick i mitt dansanta hjärta.

Man längtar ju redan efter nästa singel! Fast tills dess så hör du Girl on fire här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011