Den brittiska artisten Alfie Templeman fortsätter att släppa hits. Senast ut är 3D Feelings och vilken hit det är! Medryckande pop med läcker gitarrspel och medryckande trummor som kommer få dina känslor att verkligen bli tredimensionella.

Apple Music Svensk Pop

Låten är producerad tillsammans med Will Bloomfield och Vaccines frontman Justin Young på vilken Alfie utforskar just 3D Feelings: självreflektion, känslomässig bindning och de många känslor som uppstår som svar på detta.

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

3D Feelings handlar om att bli påmind om sitt tidigare jag på olika sätt. Oavsett om det är föremål eller människor är det alla saker som vi känner en deja vu-upplevelse från. Vi blir påminda om känslor som vi en gång kände genom dem, och dessa känslor bara slår till och kan inte kontrolleras. Det kan vara en tröstande upplevelse, eller en smärtsam sådan, men i vilket fall som helst tar det dig omedelbart tillbaka till den känsla du en gång kände och det kan vara så kraftfullt.

Låten kom till väldigt snabbt i ett roligt jam mellan Will och mig, och den inledande gitarrslingan skapades på plats efter att vi hade hittat en riktigt bra ackordföljd som jag kunde köra solo över. Justin inspirerade mig sedan till att skriva några riktigt coola texter, de flyter så lätt och de är riktigt roliga att sjunga.”

Musikvideon till låten är regisserad av Alden Volney och du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.