Den brittiska artisten Alfie Templeman fortsätter att släppa hits. Senast ut är 3D Feelings och vilken hit det är! Medryckande pop med läcker gitarrspel och medryckande trummor som kommer få dina känslor att verkligen bli tredimensionella.

Låten är producerad tillsammans med Will Bloomfield och Vaccines frontman Justin Young på vilken Alfie utforskar just 3D Feelings: självreflektion, känslomässig bindning och de många känslor som uppstår som svar på detta.

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

3D Feelings handlar om att bli påmind om sitt tidigare jag på olika sätt. Oavsett om det är föremål eller människor är det alla saker som vi känner en deja vu-upplevelse från. Vi blir påminda om känslor som vi en gång kände genom dem, och dessa känslor bara slår till och kan inte kontrolleras. Det kan vara en tröstande upplevelse, eller en smärtsam sådan, men i vilket fall som helst tar det dig omedelbart tillbaka till den känsla du en gång kände och det kan vara så kraftfullt.

Låten kom till väldigt snabbt i ett roligt jam mellan Will och mig, och den inledande gitarrslingan skapades på plats efter att vi hade hittat en riktigt bra ackordföljd som jag kunde köra solo över. Justin inspirerade mig sedan till att skriva några riktigt coola texter, de flyter så lätt och de är riktigt roliga att sjunga.”

Musikvideon till låten är regisserad av Alden Volney och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.