Sydneys trippel-platina hitmakare Hayden James släpper eufori-dosen Waiting For Nothing där han samarbetar med svenska Yaeger. Låten lyfts upp av passionerade lyrik och kristallklar sång som tillsammans Haydens golvskakande produktion ger oss dansvänliga pop. Stegrande synthar vävs in i det pulshöjande housebeatet som fungerar lika bra på radio som festen. 

Svensk Pop Apple Music

”Det här är en speciell låt för mig, den har en enorm energi och Yaeger tillför starka känslor i sitt framförande. Den handlar om den där känslan av att inte veta om man är i rätt förhållande, om man slösar bort tid och sitter fast i en loop. Jag tror att många människor kommer att känna igen sig i detta.”

Hayden James

Tillhörande musikvideo regisserades av den frilansande regissören och kreativa chefen Ben Dean. I dagsläget har han en mängd utmärkelser under sitt bälte, däribland från filmfestivalen i Cannes, Guldägget, D&AD och mer. 

”Sången talar om ett förhållande som har fastnat i en loop och det är den perfekta balansen mellan kärlek och hat som driver den. Det inspirerade mig till känslan av att ständigt gå runt i cirklar när du försöker hitta rätt med en älskad. Så jag ville väcka den känslan till liv i videon genom att berätta en historia genom en serie snurrtekniker.”

Ben Dean

Yaeger eller Hanna Jäger är född och uppvuxen i Vaxholm, gick på musikskolan Rytmus där även artister som Robyn och Tove Lo studerade. Artisten skapar atmosfärisk alt-pop med influenser från Stockholms gator, skate-kollektiv och krispig R&B.

Det råder ingen tvekan om att det slår gnistor om detta samarbete där produktion och sång är i perfekt symbios. Ni hör Waiting For Nothing här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011