Med tredje singeln Vintage utforskar duon SKiPPER! ett nytt ljud. Under pandemin har de befunnit sig en hel del i naturen och försökt inkorporera ljudet av energi och sprudlande grönska på aktuella singeln. I Vintage vill Corinne och Mason att vi ska föreställa oss ett par som springer över öppna fält med solen strålande ner på deras ansikten. Fåglarna kvittra och den krispiga luften ger bränsle att skrida fram med gräset mellan tårna. Det är rätt uppenbart att glädje är det som står fokus här singeln och mer specifikt glädjen av att ha hittat sin själafrände. 

Popmuzik Podcast

SKiPPER! består av två NYC-baserade musiker och artister som blandar akustiska element med en elektro-pop vibbar. Båda är sensitiva vattentecken och de känner sig alltid kallade att lägga till ett extra element av känslor i sin musik. Fans av HAIM, Kacey Musgraves, MUNA, Troye Sivan, LEON och Taylor Swift kan deras sound hänföras dit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011