Med tredje singeln Vintage utforskar duon SKiPPER! ett nytt ljud. Under pandemin har de befunnit sig en hel del i naturen och försökt inkorporera ljudet av energi och sprudlande grönska på aktuella singeln. I Vintage vill Corinne och Mason att vi ska föreställa oss ett par som springer över öppna fält med solen strålande ner på deras ansikten. Fåglarna kvittra och den krispiga luften ger bränsle att skrida fram med gräset mellan tårna. Det är rätt uppenbart att glädje är det som står fokus här singeln och mer specifikt glädjen av att ha hittat sin själafrände. 

Apple Music

SKiPPER! består av två NYC-baserade musiker och artister som blandar akustiska element med en elektro-pop vibbar. Båda är sensitiva vattentecken och de känner sig alltid kallade att lägga till ett extra element av känslor i sin musik. Fans av HAIM, Kacey Musgraves, MUNA, Troye Sivan, LEON och Taylor Swift kan deras sound hänföras dit.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.