Jag vill springa över öppna fällt och skrika högt över stan när jag lyssnar till Eva Campbells låt Echo. Relativt klassisk pop-rock produktion med en grym sångröst når långt i min bok. Extra snyggt är körarrangemangen och när sångerskan sjunger Echo som övergår i falsett. Såhär säger hon själv om nya singeln: 

Skicka in din musik

”Låten handlar om personlig tillväxt och att älska dig själv, om du inte får det från en partner eller vän kan du vara din egen första kärlek. Jag ville att den här låten skulle ägnas åt Dublin Pride, för alla par som har varit tvungna att gömma sig på grund av homofobi. Den är också skrivet för att stärka dem som har gått igenom ett uppbrott, eller som inte får den kärlek de förtjänar.”

Eva Campbell

Det gömmer således sig ett stort hjärta bakom denna singel och budskapet välkomnas med öppna armar. För mig har artisten verkligen lyckats fånga känslan av frihet. 

Med nya singeln Echo är Eva Campbell äntligen redo att extra popvärlden. Detta efter att ha gjort ett namn för sig själv i både Junior Eurovision och The Voice UK. På ett lättsamt sätt kombinerar hon sina idoler Florence & The Machine och The Cranberrie till ett alldeles unikt sound. Stort att artistens första släpp är tillägnat Dublin Pride, vi önskar henne all lycka till. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011