Jag vill springa över öppna fällt och skrika högt över stan när jag lyssnar till Eva Campbells låt Echo. Relativt klassisk pop-rock produktion med en grym sångröst når långt i min bok. Extra snyggt är körarrangemangen och när sångerskan sjunger Echo som övergår i falsett. Såhär säger hon själv om nya singeln: 

”Låten handlar om personlig tillväxt och att älska dig själv, om du inte får det från en partner eller vän kan du vara din egen första kärlek. Jag ville att den här låten skulle ägnas åt Dublin Pride, för alla par som har varit tvungna att gömma sig på grund av homofobi. Den är också skrivet för att stärka dem som har gått igenom ett uppbrott, eller som inte får den kärlek de förtjänar.”

Eva Campbell

Det gömmer således sig ett stort hjärta bakom denna singel och budskapet välkomnas med öppna armar. För mig har artisten verkligen lyckats fånga känslan av frihet. 

Med nya singeln Echo är Eva Campbell äntligen redo att extra popvärlden. Detta efter att ha gjort ett namn för sig själv i både Junior Eurovision och The Voice UK. På ett lättsamt sätt kombinerar hon sina idoler Florence & The Machine och The Cranberrie till ett alldeles unikt sound. Stort att artistens första släpp är tillägnat Dublin Pride, vi önskar henne all lycka till. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.