Till ljudet av storartade elektroniska synthar ger Jenna Isn’t Famous ett maffigt intryck i Talking in My Sleep. Med lika delar indiepop som elektroniska pop handlar låten om att hänga kvar vid en kärlek som man vet har nått sitt utgångsdatum. 

Nordiska Favoriter

”Den handlar om att stå på kanten av en klippa, där frihet och ditt sanna jag väntar om du bara hoppar, men stabiliteten och komforten där du befinner dig håller dig tillbaka. På så sätt handlar singeln om hur när vi förnekar våra sanningar medvetet, men att vårt undermedvetna har ett sätt att se till att det visar oss vad vi verkligen önskar.”

Jenna Isn’t Famous

Läckert producerad är låten ”in you’re face” men gömmer samtidigt en skör kärleksberättelse. De hårt programmerade trummorna är helt i min smak och att låten nästan hamnar i gränslandet till EDM är riktigt häftigt och vågat. En riktigt imponerande andra singel från denna lovande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.